Update werkzaamheden

50-Meterbad

We zijn gestart met het lijmen van het binnenblad (dit is de binnenste muur) met biablokken. Deze biablokken zullen vervolgens ook onder de tribunes worden geplaatst. Momenteel zijn we bezig met de maatvoering voor deze werkzaamheden. De productie van de laatste Hout Skelet Bouw-wanden voor de technische ruimte is nog in volle gang.

De staalconstructie begint morgen met het plaatsen van de stalen kolommen van de laatste gevel. Momenteel worden de windverbanden (constructie) nog gemonteerd in het dak, en als laatste stap wordt het hulpstaal rondom de gevels geplaatst. Aankomende maandag start de metselaar met het aanbrengen van de porisostenen (een soort metselseteen). Volgende week donderdag, vrijdag en mogelijk zaterdag worden de wanden van het zwembad gestraald door de tegelzetter.

IJshal en Overkapping Wielerbaan

De laatste tribune-elementen zijn geplaatst en de staalconstructie is bezig met het opbouwen van de laatste twee gevels. Aanstaande donderdag worden de laatste twee hoofdspanten (dakconstructie) geplaatst.

In de ijshal krijgen de loungeruimtes steeds meer vorm dankzij de geplaatste kozijnen. De tegelzetter is begonnen met het wandtegelwerk na het drogen van de smeervloer. Er wordt een Hout Skelet Bouw-voorzetwand met isolatie geplaatst tussen de kleedlokalen (warm) en de ijshal (koud). Het dak van de passerelle is vandaag gelegd. De gevelbeplating van de ijshal vordert gestaag, met momenteel iets minder dan de helft gereed. Daarnaast vinden er diverse werkzaamheden plaats in de ijshal, waaronder het aanbrengen van cementdekvloeren. De dakconstructie van de ijshal wordt deze week afgerond, en de verwachting is dat het dak maandag week 41 volledig dicht is.

Deel bericht:

Recent nieuws

wandelboslaan-01
Overeenkomst voor bouw Wandelboslaan getekend
Afgelopen woensdag 2 oktober is de overeenkomst voor de bouwteamfase door Yonder en Mertens Bouwbedrijf...
geert-125-1
Geert viert 12,5 jarig jubileum
Vandaag, 2 oktober 2024, vierde Geert Swinkels zijn 12,5 jarig jubileum bij Mertens Bouwbedrijf. Voor...
tongelreep-06
Onze bouwvakkers duiken het weekend in!
De bouwers van Zwembad de Tongelreep hebben vandaag het weekend op een unieke manier ingeluid....
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.