Update werkzaamheden

50-meterbad:
De dakplaten zijn vandaag volledig aangebracht en de dakdekker begint deze week met de afwerking. De montage van de luchtkanalen verloopt voorspoedig. De ankers voor de bestaande technische ruimte zijn op maat gebracht en geboord, en de staalconstructie start op dinsdag in week 44. Het buitenmetselwerk is inmiddels voor 70-80% afgerond.

Overkapping wielerbaan:
De werkzaamheden aan de staalconstructie voor de overkapping van de wielerbaan zijn in volle gang. Daarnaast is de eerste vloer van de ondergrondse tunnelbak tussen de ijshal en de wielerbaan tot de gewenste diepte uitgegraven.

IJshal:
De torenkraan bij de ijshal is gedemonteerd, waardoor de dakdekkers verder kunnen met het dichtmaken van het dak. De eerste laag van de dakafwerking is bijna klaar en zorgt ervoor dat het dak waterdicht is. Daarna volgt nog een toplaag. Het schoonmetselwerk aan de ijshal nadert zijn voltooiing. Binnen werkt Gepla aan de metal-studwanden en wordt de ijsvloer klaargemaakt voor de eerste fase van isolatie, netten en koelleidingen. De leuningen op de tribune zijn geplaatst en de beplating van de laatste kopgevel van de ijshal volgt snel.

Open Dag:
Op 2 november organiseert Mertens Bouwbedrijf een open dag voor alle belangstellenden. Tussen 10:00u en 15:00ubent u van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen achter de schermen van dit indrukwekkende bouwproject. Mis deze kans niet om de voortgang van dichtbij te zien!

Deel bericht:

Recent nieuws

50 mtr bad
Open dag Sportpark Glanerbrook
Wij nodigen iedereen van harte uit om op zaterdag 2 november 2024 een kijkje te...
symposium-24-11
Symposium 2024; Zaaien, bouwen, oogsten!
16 Oktober organiseerden wij voor de 25e keer ons symposium met deze keer het thema “Zaaien,...
wandelboslaan-01
Overeenkomst voor bouw Wandelboslaan getekend
Afgelopen woensdag 2 oktober is de overeenkomst voor de bouwteamfase door Yonder en Mertens Bouwbedrijf...
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.